Workshops

Workshop zijdeschilderen

Op diverse locaties in het land geven wij de workshop zijdeschilderen. Data die nu bekend zijn:

Donderdagavond tussen 19.00 - 21.00 uur
SAKB Kunstlokaal Amstelveen, Ouderkerkerlaan 15 (gratis parkeren)
23 juli 2020
13 augustus 2020
20 augustus 2020
27 augustus 2020

Zondagavond tussen 19.00 - 21.00 uur
Lokatie Laurier, Laurierstraat 62, Amsterdam
26 juli 2020
16 augustus 2020
23 augustus 2020
30 augustus 2020 

De workshop zijdeschilderen op locatie lijkt veel op onze online workshop.
Op locatie werken wij nu - ivm Corona - met minimaal 6 en maximaal 8 personen. Heeft u hierover nog meer vragen, dan informeren wij u graag verder.  
De workshop op locatie duurt twee uur, eventueel met iets uitloop.
De verzendkosten worden gereduceerd ten opzichte van de online workshop naar € 4,50 voor het T-shirt.

Meld je nu aan door een emailtje te sturen naar: info@b-silk.nl 

Online workshop zijdeschilderen

Thuis leren zijdeschilderen? Meld je dan nu aan voor onze online workshop! 

Voordat wij op een afgesproken moment gaan Zoomen krijg je een lespakket thuisgestuurd met o.a. een spanraam, zijdeverf, zijde, serti, puntpunaises, kwasten, etc. 
Tijdens de workshop gaan wij o.a. de zijde opspannen, kleuren schilderen, serti aanbrengen naar patroon, inschilderen en laat ik zien hoe de zijde klaar te maken voor het fixeren.
Na de uitleg ga je zelf nog een keer aan de slag voor jouw persoonlijke T-shirt. Ben je klaar, dan stuur je de zijde middels bijgeleverde enveloppe naar B-Silk en wordt de zijde gefixeert en op jouw T-shirt vastgemaakt. Het eindresultaat krijg je vervolgens per post retour. Leuk voor jezelf of om kado te doen!

Een workshop van B-Silk kost € 45,- plus € 13,50 verzendkosten voor het lespakket en T-shirt. De Zoomsessie duurt 30 à 40 minuten. 

Patronen : je kan thuis zelf een leuk patroon printen dat past binnen een spanraam van 20 x 15 cm of je kan een patroon uitkiezen uit het overzicht hieronder. 
Het lespakket : een aantal items uit het lespakket kan je later opnieuw gebruiken. Denk hierbij aan het spanraam, punaises, kwasten, etc. Het is mogelijk aanvullende producten na te bestellen.
Wat 'moet' je zelf in huis hebben : een lange speld/paperclip of schaar, keukenrol, een bakje water, wattenstaafjes, bescherming voor de tafel en eventueel een hamertje.

Bij zijdeschilderen worden er bijna altijd wel wat foutjes gemaakt, ook bij het fixeren. Als je dit accepteert, dan kan je prachtige dingen maken!   

Graag deel ik deze passie met jou, dus meld je aan! Ik zou het heel gezellig vinden! :-)
 
 
        

        

Share our website