Online workshop

  • Home
  • Online workshop

Online workshop 'hand-painted silk t-shirt'

Thuis leren zijdeschilderen? Schrijf je dan nu in voor onze gezellige online workshop 'hand-painted silk t-shirt'.
Het lespakket van € 45,- plus verzendkosten € 9,50 bevat o.a. een spanraam, zijdeverf, zijde, serti, puntpunaises, kwasten, etc. 
Samen spreken wij een moment af wanneer de workshop (30 minuten) live via Zoom plaatsvindt.
Tijdens de workshop gaan wij o.a. de zijde opspannen, kleuren schilderen, serti aanbrengen naar patroon, inschilderen en laat ik zien hoe de zijde klaar te maken voor het fixeren. Na de uitleg ga je zelf nog een keer aan de slag voor jouw t-shirt. Ben je klaar, dan wordt de zijde per post terug gezonden naar B-Silk en wordt de zijde gefixeert en op het t-shirt vastgemaakt. Het eindresultaat krijg je vervolgens per post retour. Leuk voor jezelf of om kado te doen!

Patronen: je kan thuis zelf een leuk patroon printen dat past binnen een spanraam van 20 x 15 cm of je kan een patroon uitkiezen uit het overzicht hieronder. Dat patroon kan ik dan voor je uitprinten en meesturen. 
Het lespakket: een aantal items uit het lespakket kan je later opnieuw gebruiken. Denk hierbij aan het spanraam, punaises, kwasten, etc. Het is mogelijk aanvullende producten bij te bestellen en de zijde weer door B-silk te laten nabewerken.
Wat 'moet' je zelf in huis hebben: een lange speld/paperclip of schaar, keukenrol, een bakje water, wattenstaafjes, bescherming voor de tafel en eventueel een hamertje.

Bij zijdeschilderen worden er bijna altijd (99% van de tijd) fouten gemaakt, ook bij het fixeren. Als je dit accepteert kan je prachtige dingen maken!   

Graag deel ik deze passie met jou, dus meld je aan! Ik zou het heel gezellig vinden!

De workshop kan op verzoek ook in het Engels worden gegeven.   

      

 
        

      

   

Share our website