Jeugd

Wil je je aanmelden voor een van de onderstaande workshops? Vul dan het formulier op de contactpagina in.

Klik hier voor het aanmelden


Kunstworkshops voor de jeugd
Geïnspireerd door bekende kunstenaars werken we elke twee weken met diverse materialen aan een nieuwe opdracht bij het SAKB in Amstelveen. Onze workshops zijn perfect voor kinderen die kennis willen maken met bekende kunstenaars en hun eigen creativiteit willen ontdekken. De kinderen leren de beeldende mogelijkheden van verschillende materialen te onderzoeken, aan de hand van de aspecten kleur, vorm, ruimte, textuur en compositie. Je kunt je per keer aanmelden. Voor mensen met een minimum inkomen kunnen we samen kijken naar subsidiemogelijkheden.

Workshops

De volgende workshops worden gegeven bij het SAKB in Amstelveen op zaterdagen tussen 13.30 - 14.30 uur:

  • 07-07-2024: Banksy
  • 21-09-2024: Damien Hirst
  • 19-10-2024: kunstproject: olifanten Museumplein
  • 02-11-2024: Andy Warhol
  • 16-11-2024: Oscar-Claude Monet
  • 30-11-2024: kunstproject: kralen Rijksmuseum
  • 14-12-2024: Vermeer
Kerstvakantie
 

Geïnspireerd op een kunstenaar of kunstproject gaan wij aan de slag met verschillende materialen. Kosten per workshops bedragen € 15,- inclusief materialen en limonade. Opgeven kan door het aanmeldformulier in te vullen, waarna een bevestiging volgt.


Kinderfeestjes
Wil jij een creatief kinderfeestje organiseren? B-Silk denkt graag met jou mee over de mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende schattenjacht, magische momenten beleven in de wereld van prinsessen of de grenzen van de fantasie verkennen in een avontuurlijk reisverhaal? B-Silk heeft door de jaren heen diverse kinderfeestjes georganiseerd. Vul het contactformulier in met jouw verzoek en we zullen samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

 

Share our website